Inte värt det

Hur mycket mer tid ska människor slösa bort genom att bara tycka att de är värdelösa? 
Jag mår dåligt när jag tänker på hur många som just nu svälter.. Enligt denna värld, tycker tydligen väldigt många tjejer att det är snyggt att se ut som ett skelett, men va fan? Kurvor är kvinnligt.. Samma sak med folk som är långsinta, kan aldrig gå vidare när de stöter på problem. Men varför vill man se ut så? Och vadå? Tar ni åt er saker folk säger till er? Asså folk kommer alltid att tycka saker så, varför bry sig? Asså va fan.. Va glada för att ni lever, alla är bra på olika sätt. Och ingen är perfekt. Alla har nog känt sig värdelösa, men man ska inte söka saker att deppa över. Gå ut, ha lite kul och tänk på annat.

I det här klippet håller en kille utan armar och ben, en föreläsning för ungdomar. Han är verkligen cool, han har lärt sig att leva utan armar och ben.. Det enda som betyder något är just att han lever.

Kommentarer
Postat av: sara

BRA INEZ! man kan äta huuur mycket choklad man vill och det gör inget om man blir fet (A) höhö! Nej men seriös bra skrivet! <333

2010-12-02 @ 22:33:27
URL: http://mascarasara.blogg.se/
Postat av: Elina

du har rätt.. men vissa är sjuka och kan inte hjälpa att dom har sina tankar, det är en sjukdom för vissa men bara tankar för andra.

2010-12-03 @ 08:04:15
URL: http://moreandmore.blogg.se/
Postat av: Inez

Men det är just det jag menar. Men man ska inte försöka få sånna tankar. Men hos vissa finns dom alltid där..

2010-12-03 @ 19:12:57
URL: http://likenoothercan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0